Štamparija Šprint logo
Butik štamparija

Butik štamparija

Štampa po Vašem kroju i meri

Nasuprot prilagođavanju sopstvenih potreba serijskoj proizvodnji ili uštampavanju masovnih industrijskih proizvoda, digitalne tehnologije uvele su mogućnost štampe po potrebi, pa čak i varijabilne štampe u okviru ukupnog tiraža.

S ponosom ističemo da je Šprint butik štamparija u kojoj se osmišljavaju i proizvode najlepši i najraznovrsniji grafički proizvodi, a u saradnji sa našim klijentima definisala su se dva osnovna modela saradnje.

Prvi se odnosi se na klijente koji su ceo proces „od ideje do štampe” prepustili nama. Osluškujući njihove potrebe ogranizovali smo posao tako da oni našu radionicu osećaju kao deo svog sistema poslovanja. Partnerskim odnosom i uzajamnim poverenjem stvorili smo atmosferu u kojoj je uspeh rezultat zajedničkih napora. Svaki posao osmišljavamo rukovodeći se unapred dogovorenim standardima, a prema specifičnim zahtevima u određenom trenutku.

Drugi model saradnje odnosi se na one naručioce koji dostavljaju definisanu grafičku pripremu. Izrada grafičkog proizvoda, koja uključuje štampu i doradu, u potpunosti zadovoljava traženi kvalitet i izvodi su u duhu savršenog majstorskog poduhvata koji će zadovoljiti i najkritičnije poznavaoce posla, pa tako ističemo da nam je poverenje ukazao veliki broj renomiranih dizajnera i umetnika.

Ukoliko vaša ideja ili vaš proizvod izlaze iz okvira standardnih formata, materijala i tiraža koji su pomenuti u drugim rubrikama, molimo da popunite upit, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku odgovorimo ponudom. Molimo da ostavite svoje kontakt podatke kako bismo vam se obratili ukoliko je potrebno dodatno pojašnjenje.

Butik štamparijaButik štamparijaButik štamparija